Medlemsinformation 25 september 2014

Efter denna underbara sommar känner vi oss väl alla utvilade. Vår gård är en riktig oas och dessutom relativt sval när det är hett. Även lägenheterna håller en anständig temperatur.

Det har också blommat vackert i rabatter och krukor. Tack till alla som hjälper till att hålla gården fin!

Städdag söndag 2 november

Som vanligt startar vi i 11-tiden  och hjälps åt med att städa tvättstugan, soprummet, cykelrummet och barnvagnsförrådet. Dessuom bär vi in trädgårdsmöblerna och förbereder rabattterna för vintern. Vi hoppas på många deltagare. Föreningen bjuder på fika med bullar.

Nya medlemmar i föreningen

Två nya medlemmar i 32 B kommer att flytta in senare i höst: I Thyressons lägenhet på nedre botten kommer Adam Trowald och Martina Camitz och i Alexanderssons lägenhet en trappa upp kommer Anna Asklöf att bo. Vi hälsar de nya medlemmarna välkomna!

Läget för hyresgästen

Den 15 oktober är det förberedande förhandling i Uppsala tingsrätt i hyresgästens ärende. Ordförande Ann-Christine Sigvardsson kommer att vara med under förhandlingen.

Ny teknisk förvaltning

Vi har begärt in offerter på teknisk och administrativ förvaltning fr.o.m. 1 januari 2015.

Konditionsbesiktning av fastigheten

Eminenta kommer att besiktiga vår fastighet under oktober. Med hjälp av resultatet kan vi upprätta en underhållsplan som ska sträcka sig ungefär 40 år framåt.

Lägenhetsbesiktning i oktober

Riksbyggen kommer att besiktiga alla lägenheter under oktober. Alla kommer att aviseras skriftligen och måste antingen vara hemma och släppa in personalen eller låta någon annan ta hand om sin nyckel. Enligt stadgarna är alla skyldiga att släppa in inspektörerna i sin lägenhet.

Hälsningar och fortsatt fin höst!
Styrelsen