Medlemsinformation 26 november 2013

Städdagen

Stort tack till alla som ställde upp och städade gård, tvättstuga, soprummet, cykelboden, källare och satte in rengjorda möbler för vintervila. Det blev så fint på gården. Ett särskilt tack till Britt-Marie som sköter rabatterna och plockar kastanjer.

Granen

Stort TACK till familjen Ganev som skänkt den vackra granen! Snart ska ljusen stråla på vår vackra gård.

Julfesten den 4 december

Det var svårt att hitta lokal i närheten. I stället träffas vi hos Ganevs, 32A två trappor. Vi hoppas att ni är nöjda med att ha så nära. Vi äter mat från Hambergs, som har stans absolut bästa julmat med tonvikt på fisk. Familjen Ganev bjuder på sitt underbara vin Abdjika, husets vin. Varmt välkomna!

Anmäl dig snarast möjligt till Maria på telefon 10 12 07 eller woldtroell@gmail.com eller lägg en lapp i den gröna brevlådan med 2 katter ingång 30B. Ange om du har några speciella önskemål på mat, såsom glutenfritt eller liknande. Absolut senaste anmälning 2 december på morgonen.

Vi vill ha hjälp med att göra ett tjusigt julbord Du som är road av dukning och dekorationer, anmäl dig på telefon 10 12 07. Idealiskt vore två personer förutom Kerstin själv.

Sopsortering

En av tidningstunnorna är utbytt mot en tunna för metallförpackningar, som ska hämtas 1 gång/månad. Vi ska också sätta upp en låda för småelektronik, såsom datordelar, sladdar, utrangerade grejer som bör återvinnas. Den lådan tömmer vi själva.

Två lägenheter till försäljning

Lägenheterna efter Inga Sjöquist och Elisabet Thyresson är nu ute på försäljning.

Hälsningar från styrelsen